Termékkatalógus:
Szolgáltatások

Látványtérkép AKCIÓK!

Rendelje meg legújabb látványtérképeinket és választhat mellé még 1 térképet ajándékba!

A teljes látványtérkép család együtt megvásárolva + ajándék turisztikai térképpel.

Várak a történelmi Magyarország területén váras csomag!

tovább

Településképi Arculati Kézikönyvek

A magyar települések számára készülő Településképi Arculati Kézikönyvek - elnevezésükhöz hasonlóan - a település egyedi arcát és sajátos védendő értékeit mutatják be. Ezek a szakemberek által készített kézikönyvek a települések képének főbb jellemzőit mutatják be és céljuk a minőség megőrzése.

A kézikönyv ismerteti és bemutatja a települések arculati értékeit, jellemzőit és ezek alapos figyelembevételével - képi, grafikai és szöveges formában - javaslatot tesz a lakott környezet, a településképhez szorosan illeszkedő építészeti elemek alkalmazására.

Alapvető cél a településkép védelme és a kézikönyvben leírtak minél szebb és igényesebb megvalósítása. A kézikönyvek figyelembe veszik a település rendezési eszközeit, valamint a település fejlesztési koncepcióját.

A kézikönyv útmutatót kíván adni az új épületek építtetőinek; hogy milyen minőséget és arculatot várnak el tőlük. A rendelet szerint a Településképi Arculati Kézikönyveket grafikai és fényképes elemekkel kell illusztrálni, melyre kiválóan alkalmasak a településekről készített légifotóink.

Légi felvételeink száma már elérte a 500.000 darabos bűvös határt, ennek egy részét sikerült bemutatni weboldalunkon is. Amennyiben szeretné az arculati kézikönyvét jó minőségű, nagy felbontású légi felvétellel illusztrálni, akkor keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu