Termékkatalógus:
Szolgáltatások

Látványtérkép AKCIÓK!

Rendelje meg legújabb látványtérképeinket és választhat mellé még 1 térképet ajándékba!

A teljes látványtérkép család együtt megvásárolva + ajándék turisztikai térképpel.

Várak a történelmi Magyarország területén váras csomag!

tovább

Településképi Arculati Kézikönyvek

A magyar települések számára készülő Településképi Arculati Kézikönyvek - elnevezésükhöz hasonlóan - a település egyedi arcát és sajátos védendő értékeit mutatják be. Ezek a szakemberek által készített kézikönyvek a települések képének főbb jellemzőit mutatják be és céljuk a minőség megőrzése.

tovább

Vásárlási információk

Regisztráció és bejelentkezés:

A vásárláshoz az oldalon nem szükséges regisztrálni és bejelentkezni, de megteheti ezt is. Ha regisztrál egy következő vásárláskor - bejelentkezés után - a rendszer felismeri Ön és nem kell újra megadni az adatait. Regisztrált felhasználók úgy gyűjthetik kosarukba a termékeket, hogy akár egy más időpontban, másik gépről is folytatni tudják a vásárlást.

A megrendelés elküldéséhez meg kell adni a számlázási címét, telefonszámát, e-mail címet. Ha a szállítási címe nem azonos a számlázási címmel akkor a szállítási címet is meg kell adnia. Ebben az esetben a terméket a szállítási címre fogjuk kézbesíteni a számla pedig a számlázási címre lesz kiállítva.

A rendelés menete:

Ha valamelyik - oldalunkon található termék - elnyerte tetszését és szeretné megvásárolni, adja meg a darabszámot, és kattintson a kosár gombra. Választását a "KOSÁR" gombra kattintva ellenőrizheti, tételesen törölheti, a darabszámot módosíthatja vagy a kosarat kiürítheti. Ha befejezte a termékek kiválasztását akkor a kosár panelben tudja a megrendelését elküldeni. A vásárlás tényéről azonnali tételes visszaigazolást fog kapni. Ezután kapni fog még egy visszaigazolást a megrendelés teljesítéséről. 

Visszaigazolás:

Megrendeléséről, az Ön által megadott e-mail címre kollégánk, tételesen, az Ön adataival, a fizetendő végösszeggel, visszaigazolást küld. Ha bármi eltérést észlel, a valós adatai, megrendelése vagy a visszaigazolt tételek között, lehetősége van munkatársunkkal e-mail-ben felvenni a kapcsolatot.

Szállítás, fizetés:

A termékek átvételére több lehetőség is van, így Ön megrendelheti postai utánvéttel, valamint átveheti személyesen is a Budapest VI. ker., Izabella u. 69. szám alatt található boltunkban.

Fizetés: Webáruházunk jelenleg csak készpénzes fizetést tud elfogadni. Postai szállítás esetén, postai utánvéttel a termék átvételekor. Személyes átvételkor a Civertan Stúdió irodájában.

Postaköltség: 

Termékeinket a Magyar Posta szállítja ki a megrendelőinknek. A megrendelt termékek postai díját a Magyar Posta árlistája alapján kalkuláljuk. Minden esetben a megrendelés paramétereihez tartozó legkedvezőbb árat számítjuk fel. A szállítás pontos összegéről a megrendelést visszaigazoló e-mailben adunk tájékoztatást.