Kirándulási helyszínek színes grafikákon!

500 000 légifotó Magyarországról!

Ha később is könnyen szeretné megtalálni termékeinket,
vegye fel oldalunkat a Kedvencei közé!

Látványtérképek, térképek


Árpád-kori templomok - látvány térkép

Térkép szerűen hajtott megjelenés.

Az Árpád-kori templomok grafikus látványtérképe követi az eddig megjelent látványtérképek hagyományait, melyben Ferenc Tamás művészi grafikái mutatnak be egy-egy műemléket. 55 magyarországi Árpád-kori templom grafikái és légifotói és bemutatásuk ad tájékoztatást a kirándulni vágyóknak.


Ára: 1000 Ft +ÁFA
Darab:



Gömör-Tornai Karszt - látvány térkép

Térkép szerűen hajtott megjelenés.

Elkészült az Aggteleki Nemzeti Park megbízásából a Gömör-Tornai Karszt rajzos látványtérképe. Ez a különleges és hasznos térkép látványos formában, nevezetességek rajzaival, információs ikonos kiemeléssel reméljük nagy sikert arat a környéken kirándulók körében.


Elfogyott! Köszönjük a vásárlást!



Kert-Örökségünk - térkép

Térkép szerűen hajtott megjelenés.

Magyarország történeti és botanikus kertjeit bemutató tematikus turisztikai térkép. Kevesen gondolják, hogy Magyarországon több száz park és kert látogatható. Vannak köztük nagyszabású barokk kastélykertek vagy több száz növényfajt számon tartó tájképi parkok éppúgy, mint egészen eldugott, kis települések kúriáit körül ölelő kisebb kertek. A kertművészet történeti leírással bővített Kert-Örökségünk térkép azoknak nyújt hasznos segítséget, akik belföldi utazásuk során szívesen ismerkednek meg hazánk kertépítészeti kincsével. A térkép több száz hazai kert adatait tartalmazza (piktogramokkal, címmel, elérhetőséggel).


Elfogyott! Köszönjük a vásárlást!



Kőszeg - látvány térkép

Térkép szerűen hajtott megjelenés.
Rajzolta: Ferenc Tamás grafikus művész

Hazánk nagy történelmi múltra visszatekintő kisvárosát Magyarország nyugati határvidékén, az Alpokalja lábánál kereshetjük fel (87-es főút megy a településen keresztül).


Ára: 2000 Ft +ÁFA
Darab:



Magyarországi kastélyok - látvány térkép

Térkép szerűen hajtott megjelenés.

A magyarországi kastélyok grafikus látványtérképe követi a Magyarországi várak látványtérkép hagyományait, melyben Ferenc Tamás művészi grafikái mutatnak be egy-egy műemléket. Majd 50, azaz 49 Magyarországi kastély grafikái és légifotói és bemutatásuk ad tájékoztatást a kirándulni vágyóknak.


Ára: 1000 Ft +ÁFA
Darab:


vissza | 1 | 2 | 3 | 4 | tovább

Add a Facebook-hoz


Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Köszönet a fekete-fehér képekért Cseke Györgynek.

Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió