Kirándulási helyszínek színes grafikákon!

500 000 légifotó Magyarországról!

Információk

Regisztráció és bejelentkezés:
Rendeléshez az oldalon regisztrálni kell és be kell jelentkezni.
A megrendelés elküldéséhez meg kell adni a számlázási címét, telefonszámát, e-mail címet. Ha a szállítási címe nem azonos a számlázási címmel akkor a szállítási címet is meg kell adnia. Ebben az esetben a terméket a szállítási címre fogjuk kézbesíteni a számla pedig a számlázási címre lesz kiállítva.

A rendelés menete:
Ha valamelyik, oldalunkon található termék elnyerte tetszését és szeretné megvásárolni, adja meg a darabszámot, és kattintson a kosár gombra. Választását a "kosár tartalma" gombra kattintva ellenőrizheti, tételesen törölheti, a darabszámot módosíthatja vagy a kosarat kiürítheti.

Ha befejezte a termékek kiválasztását akkor a kosár panelben tudja a megrendelését elküldeni. A vásárlás tényéről azonnali tételes visszaigazolást fog kapni. Ezután kapni fog még egy visszaigazolást a megrendelés teljesítéséről. 

Visszaigazolás:
Megrendeléséről, az Ön által megadott e-mail címre kollégánk, tételesen, az Ön adataival, a fizetendő végösszeggel, visszaigazolást küld. Ha bármi eltérést észlel, a valós adatai, megrendelése vagy a visszaigazolt tételek között, lehetősége van munkatársunkkal e-mail-ben felvenni a kapcsolatot.

Szállítás:
A termékek átvételére több lehetőség is van, így Ön megrendelheti postai utánvéttel, valamint átveheti személyesen is a Budapest VI. ker., Izabella u. 69. szám alatt található boltunkban. Személyes átvételt a kosár megjegyzés rovatában kérjük jelezze.

Fizetés:
Webáruházunk jelenleg csak készpénzes fizetést tud elfogadni. Postai szállítás esetén, postai utánvéttel a termék átvételekor. Személyes átvételkor a Civertan Stúdió irodájában.

Postaköltség:
A postaköltséget a Magyar Posta díjszabásai szerint állapítjuk meg. Erről szállítás előtt e-mail üzenetben tájékoztatjuk. 20 000 forint feletti vásárlás esetén a postaköltséget átvállaljuk, így Önnek nem kell postaköltséget fizetnie.

A Magyar Posta díjszabása - letöltés (.pdf)

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Add a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Köszönet a fekete-fehér képekért Cseke Györgynek.

Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió